Lebbencsleves


Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

1 fej
vöröshagyma
25 dkg
burgonya
10 dkg
Dárdás füstölt szalonna
1 csokor
PENNY TO GO friss petrezselyem
20 dkg
Aranykosár fodros nagykocka tészta
2 l
Kékforrás természetes ásványvíz
ízlés szerint
só, bors
2 db
PENNY babérlevél
1 tk
PENNY őrölt fűszerkömény
1 ek
PENNY fűszerpaprika őrlemény

Előkészítés

1
A hagymát és a petrezselymet felaprítom, a burgonyát és a szalonnát feldarabolom, majd a szalonnát belerakom egy lábasba főni.
2
A szalonna egy részét kiveszem, majd hozzáadom a hagymát és a tésztát, hozzáöntöm a vizet és megsózom és borsozom.
3
A babérlevelet is beleteszem, megszórom fűszerköménnyel és fűszerpaprikával. Végül hozzáadom a burgonyát, és felöntöm vízzel és várom míg elkészül.

Hasonló receptek