Lebbencsleves


Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Levesek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 fej
    vöröshagyma
  • 25 dkg
    burgonya
  • 10 dkg
    Dárdás füstölt szalonna
  • 1 csokor
    PENNY TO GO friss petrezselyem
  • 20 dkg
    Aranykosár fodros nagykocka tészta
  • 2 l
    Kékforrás természetes ásványvíz
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 2 db
    PENNY babérlevél
  • 1 tk
    PENNY őrölt fűszerkömény
  • 1 ek
    PENNY fűszerpaprika őrlemény

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A hagymát és a petrezselymet felaprítom, a burgonyát és a szalonnát feldarabolom, majd a szalonnát belerakom egy lábasba főni.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A szalonna egy részét kiveszem, majd hozzáadom a hagymát és a tésztát, hozzáöntöm a vizet és megsózom és borsozom.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    A babérlevelet is beleteszem, megszórom fűszerköménnyel és fűszerpaprikával. Végül hozzáadom a burgonyát, és felöntöm vízzel és várom míg elkészül.