Hozzávalók remove add Adag1 kgőszibarack1 félcitrom leve25 dkgSissy tehéntúró1 csomagPENNY vaníliás cukor2 ekporcukor4 dlSissy tejElőkészítés
1accessibility.recipes.cookingstepA túrós őszibarackleves elkészítéséhez a barackot meghámozzuk, felkockázzuk, és meglocsoljuk a citromlével, hogy ne barnuljon meg.2accessibility.recipes.cookingstepA túrót a porcukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel egy botmixerrel krémesre turmixoljuk, majd beleturmixoljuk a barack 2/3-át.3accessibility.recipes.cookingstepEzután hűtőbe tesszük néhány órára, és a maradék barackkal megszórva tálaljuk. Hideg levesként, de desszertként is megállja a helyét.4accessibility.recipes.cookingstepHa inkább desszertként ennénk, kevesebb tejet használjunk, úgy sűrűbb lesz, és pohárkrémként is tálalható.
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu AlmakrémlevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CéklalevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Citrusos tárkonyos csirkelevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time75 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Édesburgonya krémlevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time25 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Egyszerű tojáslevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time90 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frankfurti levesKategóriaLevesek
access_time280 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jókai bableves nosztalgia kiflivelKategóriaLevesekPENNY Séf
play_circle_outline access_time70 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Klasszikus krumplileves, ahogy a nagyi készítiKategóriaFőételekLevesek
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Korhelyleves csípős kolbásszalPénztárcabarát évindító fogásKategóriaLevesek